Mascarponemousse
Lemoncurd
Maritozzo med saffran, cirtron och mascarpone
Passionfruktskräm
Vetebulle med passionsfrukt och mandel
Brytbröd med surdeg
Äppelpizza
Smörgåstårta
Brödpudding med choklad
Krutonger
Pannkakstårta
Gott och fräscht surdegsbröd med tomater som dessutom blir en underbar syn på matbordet.
Dessa ljuvliga bullar heter på norska skoleboller och är Norges svar på kanelbullen.
Saftiga lång- och kalljästa frallor att njuta av till frukost.
Grov focaccia med malt som ger extra smak och färg till brödet. Detta receptet är perfekt om du har en bit jäst över.
Hemlagat vitlöksbröd i långpanna är väldigt trevligt att servera tillsammans med maten.
Grytbröd är perfekt att göra om du inte har en bakmaskin och har svårt att knåda en deg för hand.
Ibland blir man förvånad av hur lätt och gott det kan vara att göra ett glutenfritt bröd.
Detta supergoda bröd passar perfekt till maten oavsett om det är skaldjur, tapas eller som komplement på buffébordet
Knådfria vetefrallor är något som alla kan göra.
Godaste kanelbullarna med en god mandelfyllning.
Knaprigt gott knäckebröd med linser och solrosfrön.
Mango och tranbärsbullar.
Dessa skorpor är underbara året om. Inte bara en skorpa utan en lyxskorpa med smörfyllning.
Ett hejdlöst gott surdegsbröd med krämigt inre och frasig yta. Det perfekta kuvertbrödet.
Fougasse är ett franskt brytbröd, som är associerat med Provence,
Axbaguetter är ett härligt buffebröd som gästen enkelt kan bryta av själv vid bordet.
Rågsurdegsbröd - bagarlandslaget
Solrosbröd - bagarlandslaget. Surdegsbröd på råg.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Lakritsskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Mandelskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Kolaskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Pistageskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Blåbärsskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Kardemumma och apelsinskorpor.
Du bakar enkelt 7 sorters skorpor på surdeg med den här grunddegen. Ingefära- och limeskorpor.
Jättegott rostbröd.
Saftiga toscabullar med en knäckig yta.
Färgsprakande regnbågsbröd.
Jordgubbstårta med kardemummabotten.
Ett underbart gott och klassiskt bröd från Italien.
Tunnbröd.
Sesamringar, vetebröd
Supergoda hönökakor.
Superenkelt franskbröd.
Surdeg med dill & västerbottensost
Grekiskt surdegsbröd
Vad är väl mer amerikanskt än Hamburgare. Här är ett klassiskt recept från Nordamerika. Grahamsmjöl.
Kanelbullar, Kanelsnäckor, Kanelsnurror eller helt enkelt bara vetebullar eller vetebröd. Kaffebröd.
Naanbröd med vitlök.
Solrosbullar med solroskärnor.
Kesobullar med pumpakärnor.
Bagels
Tekakor på surdeg.
Kärleksförklaring i form av bullar på Alla hjärtans dag. Baka med goda kryddor och rivna morötter.
Vit choklad och goda sommarbär är både gott och mycket vackert att servera! Variera gärna bär efter säsong!
Ta fram, tina, jäsa och grädda den dag som du är sugen på lite goda croissanter.
Surdegsbaguette
Rabarberpaj. Ta vad frukt eller bär du har hemma.
Pintxos är en tapas från Baskien, som refererar till små brödbitar med något gott ovanpå. Ricotta och basilika.
Super gott och Perfekt att ställa fram på fikabordet.
Sockrade bonnakringlor. Går lika bra med yoghurt, gräddfil eller creme fraiche
Perfekt buffébröd med olika smaksättningar och garnering, beroende på säsong och serveringstillfälle. Tomatbröd.
Knaprigt knäcke. Kan även bakas helt glutenfria! Mumma till en god lagrad ost eller bara som de är, som snacks.
Blåbär är både nyttigt och gott! Gillar du andra bär eller kanske rabarber eller äpple? Variera själv.
Surdegsbröd. Tid ger smak, ha tålamod!
Perfekt mellanmål som alla kan vara med och kreera!
Rimbobullar (förenklade wienerbröd) är perfekt att förbereda och ha i frysen - ta ut och jäs, pensla och baka av!
Skagentoast, räkor, dijonsenap
Lyxiga små snittar. Löjrom och renkött
En fantastisk liten godbit som kombinerar smakupplevelsen av sött och salt.
Ett gott och annorlunda alternativ till mellanmålet eller till utflykten.
Detta recept är en snabb variant med vaniljkesella, när man är inte hinner göra egen riktig vaniljkräm.
Sommarens bär i en bulle.
En himmelskt god blandning som kan serveras till en god lagrad ost, och ett gott grovt bröd t ex dansk rågbröd.
Chermoula är en nordafrikansk dressing som passar mycket bra till tex en sallad.
Snabbt, gott och glutenfritt.
Surdegsbröd med smält ost.
Goda bullar med hallon.
Fantastiskt goda bullar.
Perfekta picknickbullen eller till buffen.
Klassiska kanelbullar.
Goda och enkla focaccialängder som kan serveras vid en buffé eller till en mustig soppa.
Supergott till smakrika ostar.
En oväntad godsak till kaffet.
Både sött och syrligt på en och samma gång.
Kardemumma & nötknyten, blir den dessutom toppad med en seg nöttopping är det extra fest.
Blinier (ryska plättar) passar som ett gott kvällsmål, en starter eller på buffébordet.
Barkis, toast eller fralla
Baguetter
Ädelostsnurror med honung & valnötter. Ett mumsigt drinktilltugg!
En trevlig citronrulle med en god gömma inuti.
Liten men naggande god!
Bjud på hemmagjorda buffésnacks med honung och timjan.
Citron & vallmo är en oslagbar kombination.
Goda baguetter som kan varieras efter både smak och tillfälle.
Gott tillbehör till soppa.
Cronuts, ett härligt bakverk från USA.
Ett gott bröd med doft av timjan och citron.
Citronbullar
Fruktigt och nötigt surdegsbröd som blir ännu godare dagen efter bakning.
Klassisk fransk brioche.
Brytbröd med vetesurdeg och havrekli
Brytbröd i långpanna
Mustig vetesurdegspizza med kyckling och salami.
Danska Äppelskivor
Surdegslimpa med oliver
Brytbröd
Briocher
Havrebaguetter med flingsalt, pumpakärnor eller solroskärnor.