• Passionfruktskräm
  • Passionfruktskräm

    • 15 min
    • 15 min

    Len och krämig passionfruktskräm. 

    0/5

    0 Röster

    Gör så här:

    • 1

      Koka upp passionfruktspuré, 225 g (2,25 dl) vatten, socker, citron, saft och vanilj. 

    • 2

      Blanda Maizena och 75 g (0,75 dl) vatten under tiden. 

    • 3

      Sänk värmen när det krämen börjat koka och tillsätt Maizenablandningen. Vispa oavbrutet tills den tjocknar. När krämen tjockat är den klar. 

    • 4

      Låt svalna och fyll sedan upp i en spritspåse. Förvara i kylen tills användning. 

    Tips! Behöver du lite hjälp på traven eller vill lära dig mer så kolla gärna in vår Bakskola. Lycka till med baket!

    Ingredienser

    • 300 g (3 dl) passionfruktspuré 
    • 225 g (2,25 dl) vatten 
    • 75 g (0,75 dl) vatten 
    • 180 g (2 dl) strösocker 
    • 40 g (0,5 dl) Maizena 
    • 1 citron, saften 
    • 1 vaniljstång 

    Liknande recept