Gör så här:
-
1
Koka upp passionfruktspuré, 225 g (2,25 dl) vatten, socker, citron, saft och vanilj.
-
2
Blanda Maizena och 75 g (0,75 dl) vatten under tiden.
-
3
Sänk värmen när det krämen börjat koka och tillsätt Maizenablandningen. Vispa oavbrutet tills den tjocknar. När krämen tjockat är den klar.
-
4
Låt svalna och fyll sedan upp i en spritspåse. Förvara i kylen tills användning.
Tips! Behöver du lite hjälp på traven eller vill lära dig mer så kolla gärna in vår Bakskola. Lycka till med baket!
Ingredienser
- 300 g (3 dl) passionfruktspuré
- 225 g (2,25 dl) vatten
- 75 g (0,75 dl) vatten
- 180 g (2 dl) strösocker
- 40 g (0,5 dl) Maizena
- 1 citron, saften
- 1 vaniljstång