Gör så här:
-
1
Koka upp 125 g (1,25 dl) vispgrädde och 1/2 urskrapad vaniljstång.
-
2
Häll över den vita choklad och blanda ihop till en slät kräm. Plasta över och låt svalna.
-
3
Vispa Mascarpone och 125 g (1,25 dl) vispgrädde. Vänd i blandningen i chokladkrämen och vispa till en jämn kräm.
-
4
Täck över och låt stå i kylen tills användning. Denna mousse görs med fördel dagen innan.
-
5
Vispa upp chokladkrämen precis innan användning.
Tips! Behöver du lite hjälp på traven eller vill lära dig mer så kolla gärna in vår Bakskola. Lycka till med baket!
Ingredienser
- 125 g (1,25 dl) vispgrädde
- 125 g vit choklad
- 1/2 vaniljstång
- 250 g Mascarpone
- 125 g (1,25 dl) vispgrädde