
Läsarrecept
Rågbullar
20 min
9 tim 50 min
Klassiska rågbullar på eget vis.
Detta är ett recept från en av våra läsare och är inte skapat eller testbakat av KronJäst.
Hoppas det smakade bra!
Kul att du vill visa vad du tycker,
klicka på stjärnorna och spara ditt betyg!
Meh
Nja
Ok
Bra
Wow!
Gör så här:
-
1
Rör ihop allt till en kladdig deg, täck med handduk och förvara i kylen över natten.
-
2
På morgonen sätt ugnen på 225°C och häll ut degen på mjölat bord.
-
3
Strö över lite mjöl. Knåda INTE degen, dela den endast i lagom stora bitar och lägg dem på en plåt.
-
4
Grädda i 20 min
Tips! Behöver du lite hjälp på traven eller vill lära dig mer så kolla gärna in vår Bakskola. Lycka till med baket!
Ingredienser
- ½ pkt (25 g) KronJäst för Matbröd, färsk
- 5 dl (500 g) vatten, kallt
- 1 msk (13 g) olja
- 1 msk (20 g) honung
- 2 tsk (12 g) salt
- 12 dl (820 g) rågsikt
